• museet
  • smargas
  • matmarknad
  • cupcakes
  • krukmakeri hemjord
  • tulpan
  • badhuset
  • ander
  • cafe

Presentkort

Köp via webben
Följ länken till Anygift och genomför ditt Omtänksamma Kristinehamn presentkortsköp hemma från dator, padda eller mobiltelefon. Klicka här

Köp från presentkortsautomat
Du köper Presentkortet i automaten inne i Merkurius-huset (ingång från Södra torget eller Kungsgatan) vid Intersport. Automaten ser ut som en bankomat och du väljer att ladda kortet med valfritt belopp mellan 100-5000 kr. Du använder betal- eller kreditkort att betala med.

Presentkortet ger dig möjlighet att handla i över 50 butiker i Kristinehamn. Presentkortet fungerar  för betalning av, bio, träning, SPA och fika mm. Med så många verksamheter anslutna till Omtänksamma Kristinehamns presentkort blir det en gåva som kan bli till nästan vad som helst.

Tänk på att giltighetstiden (1år) börjar från det datum som korten blivit påladdat. Vid retur eller byte, lämnas tillgodokvitto i den butik där varan är köpt. Kortet är inte laddningsbart.

"Inget öppet köp på presentkort".
Endast ångerrätt (14 dagar) om man köpt via webben.

När det gäller företagsbeställningar gäller inte heller något öppet köp
eller ångerrätt eftersom distanslagen endast skyddar enskilda konsumenter.
Enda gången man kan få tillbaka sina pengar är alltså via webb-beställningar.

Företagsbeställningar läs mer här 

SALDOKONTROLL
Saldokontroll kan göras i presentkortsautomaten, via talsvar 08-55118935, via SMS "PK" följt av kort-ID (finns på baksidan av kortet) till 717 77 eller här på vår hemsida "Presentkort"

SUPPPORT
Supporten finns till för att underlätta för verksamheterna som löser in presenkorten och slutkunden med alla frågor som rör presentkortet. Cashcom vill att man använder Supporten så mycket som möjligt, vid frågor om presenkortet, eftersom ansvaret inte ska läggas på verksamheterna som löser in presentkortet.

Cashcoms Support är öppen varje dag, sju dagar i veckan, mellan 09.00 - 21.00. På helger och vardagskvällar från 17.30-21.00 har vi jour och det finns alltid en person som kan svara.

Kontakta Cashcom på telefon: 08 555 172 60 eller på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 KCC

 Knapp konstmuseet

 Knapp turist

 Knapp sannabadet