• smargas
  • cupcakes
  • museet
  • krukmakeri hemjord
  • matmarknad
  • cafe
  • tulpan
  • ander
  • badhuset

Varför skall jag vara medlem?

– Om du vill:
Vara med och påverka stadens utformning så att kultur och kommersiella värden stärker varandra. Vi jobbar på att göra vårt centrum renare, snyggare och tryggare. Omtänksamma Kristinehamns medlemsmöten fungerar som Kristinehamn kommuns referensgrupp i dessa frågor. Kom på medlemsmöten och påverka – Din åsikt är viktig! Utöver renodlade medlemsmöten har vi årligen en gala på hösten och sommaravslutning. Du hittar mer information om det genom att klicka här.

Ta del av rabatter gällande marknadsföring: Våra övriga mediapartners olika medlemsrabatter, medlemserbjudanden eller medlemskampanjer. Läs mer här

Presentkortsautomat: För att ansluta dig till Omtänksamma Kristinehamns presentkortautomat krävs inte att du är medlem men betalar en årsavgift 10% högre än medlemsavgiften.

Få mer kunskap: Vi erbjuder kurser till lägre priser för medlemmarna, t ex skyltning/exponering, säkerhet samt marknadsföring. På våra möten bjuder vi in intressanta föreläsare under verksamhetsåret.

Få information om vad som händer i centrum via nyhetsbrev och medlemsmöten.

Tjäna mer pengar: Vi samordnar aktiviteter som ska ge ”mer klirr i kassan” och stärka centrums specifika värden. Ex på aktiviteter: CupCakeKalas och Julstämning i Kristinehamn i centrum m fl. Som medlem är du välkommen att vara med och påverka vilka aktiviteter vi ska satsa på och vilka som ska bort. Vi lyssnar på våra medlemmar och utvärderar alla aktiviteter. Hör av dig till styrelsen eller handelsgruppen så tar de gärna med sig frågorna. Du hittar deras kontaktuppgifter genom att klicka här. . Vi är till för er.

Delta i flera av våra aktiviteter utan extra kostnad:

Få affischer och marknadsföringsmaterial utan extra kostnad.

Ingå i nätverket – erfarenhetsutbyte och samverkan – när det är som bäst. Tillsammans blir vi starkare!

Ladda gärna ner vår informationsfolder här

Fakta om Omtänksamma Kristinehamn:
Omtänksamma Kristinehamn är en ideel förening. Omtänksamma Kristinehamn ägs av medlemmarna, dvs. handlare, restauranger, övrig besöksnäring samt fastighetsägare. Kristinehamns kommun stöttar vårt arbete med ett verksamhetsbidrag på 500.000:- per år. Sedan 2012 har vi fått stödmedlemmar i form av näringsidkare som inte finns representerade i någon av ovannämnda branscher, men som ändå anser att centrum är viktig för deras medarbetare och för den allmänna tillväxten i Kristinehamn.

 KCC

 Knapp konstmuseet

 Knapp turist

 Knapp sannabadet